En aquesta secció podeu vore els vídeoclips i curts del COR. Tos han estat creats per components del Cor (lletres de les cançons, guions, rodatges, interpretacions, direccions i edicions).
L'any 2014 es va realitzar el primer.
A l'Ajuntament de Tavernes Blanques governava el PP.
A l'Ajuntament de Tavernes Blanques governava el PP.
El Cor assajava en una de les aules de l'Institut, cedida generosament per l'aleshores Cap d'Estudis Llorenç Soriano. Sabedors i sabedores que el poble disposava de locals públics buits, on poder efectuar els assaajos (com altres col·lectius que per respecte no anomenarem), el Cor Lleonard Giner es va dirigir en diverses ocasions al consistori per sol·licitar un d'eixos locals. Sols el demanàvem per a dues hores a la setmana. Així estaríem en igualtat de condicions amb les altres associacions afortunades que sí disposaven d'espai públic gratuït.
Fidel als seus principis de governar només per als "seus", l'aleshores alcalde responia a les nostres peticions amb una manera molt particular, lluny de qualsevol raonament acceptable i ratllant els límits de l'educació "Ja t'he dit que no". Aquesta frase literal, acompanyada d'un menyspreu en la mirada i intent d'humilació, buscant amb la complicitat en forma d'un somriure cínic dels seus companys i companyes de viatge, va ser el detonant per crear aquest primer vídeoclip.
Isa Rodrigo va fer la lletra, acoblant-la a la cançó popular EL BARRANC DE L'ASSUT (tema popularitzat pel grup CARRAIXET). Mari Giner va elaborar el guió. La majoria dels components del Cor, la varen interpretar. I Toni Mercader va fer els efectes especials i l'edició. Amb tot, va eixir a la llum el juny del 2014, amb una presentació oficial a l'Auditori d'Alboraia.
La caricaturització dels personatges dolents de la història va fer efecte, ja que després de la difusió del vídeoclip, alguns components de la corporació municipal varen deixar de saludar-nos.
EN UN POBLE DE L'HORTA
CRÈDITS FINALS D'EN UN POBLE DE L'HORTA
MAKING OFF D'EN UN POBLE DE L'HORTA
L'any 2015, amb l'eufòria que dóna l'èxit aconseguit del primer vídeoclip, el Cor va proposar-se continuar la història, amb més força si calia, i més donada la proximitat de les eleccions municipals. Qualsevol cosa que estiga allunyada de les desqualificacions personals o violentes, consideràvem que eren bones per tal d'expulsar de l'Ajuntament el PP.
Aquesta vegada, el COR va tirar la casa per la finestra. Dins de les limitacions econòmiques (molts membres del COR estan en l'atur), i tècniques (no disposàvem de bones càmeres), vàrem ser capaços d'inventar una història que ens ho va fer passar molt bé.
La història, aquesta vegada, ens conta que els personatges dolents de l'edició anterior s'enfaden molt per culpa d'aquell vídeoclip, i decideixen fumigar el COR amb un gas que els converteix en zombies. Afortunadament, per causes que es revelen al final, una component del COR no ha estat infectada, i planeja una forma molt original de "desinfectar" els seus companys i companyes.
Aquesta vegada, la lletra de les cançons va ser de Vicent Pênalba, acoblant-la a certs movimenst de la Dansa Hongaresa nº 5 de Brahms.
També vàrem fer una gala de presentació a l'Auditori d'Alboraia. Per a promocionar l'acte, en aquesta ocasió fins i tot es va fer un tràiler, que vàrem propagar per les xarxes socials.
TRÀILER DEL VÍDEO CLIP